Menu

Administrativ
SE GRĂBESC LA TAXE

Se grabesc sa isi achite taxele si impozitele pentru a beneficia de reducerea de 10 la suta. Vorbim despre contribuabilii din Rm. Sarat, care vin la ghiseele primariei pentru a-si plati darile, in conditiile in care mai au la dispozitie mai putin de doua saptamani, in care primesc bonificatia. Nivelul incasarilor din acest an este comparativ cu cel din aceeasi perioada a lui 2016.

Ramnicenii isi platesc taxele si impozitele dupa cum au bani in buzunar. Daca unii au strans cureaua si si-au achitat darile integral inca din prima luna a anului, altii vin acum la ghiseele Serviciului de Taxe si Impozite, dornici sa beneficieze de reducerea de 10 la suta. Si in acest an, pensionarii au fost primii care s-au grabit sa scape de datorii.

Persoanele care vor sa plateasca taxele cu o reducere de 10 la suta trebuie sa se grabeasca. Facilitatea este valabila doar pana la sfarsitul acestei luni. Potrivit Codului Fiscal beneficiaza de bonificatia de 10 la suta, pentru achitarea integrala a impozitului, doar cei care sunt proprietari de terenuri sau cladiri. Daca aceste bunuri sunt concesionate, inchiriate, date in administrare sau in folosinta, cei care le detin nu mai primesc aceasta reducere de taxa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>