Menu

Social
SALĂ MODERNĂ

Buzoienii vor avea la dispozitie, în curând, o sală modernă de spectacole, după trei ani în care reprezentatiile Teatrului „George Ciprian” s-au desfăşurat într-o sală dotata necorespunzator. Odată cu reabilitarea sediului Muzeului Județean, cu bani europeni, a fost modernizată și sala de spectacole a Teatrului „George Ciprian”.

Cabinele actorilor, camera de oaspeţi, cabina de machiaj, depozitele de costume, recuzita şi mobilierul au început deja să fie mutate, în aşteptarea reprezentaţiilor care vor avea loc pe scena noului teatru. Sala a fost echipată cu tehnică adecvată. Reabilitarea sălii a însemnat si reducerea numărului de locuri de la 350 la 260. Asta înseamnă însă mai mult confort pentru spectatori. Conducerea Teatrului „George Ciprian” dă asigurări că buzoienii pot urmări spectacole în noua sală în maximum două luni.

În această perioadă are loc mutarea birourilor administrative din sediul provizoriu, de lângă Prefectură, în cel nou, reabilitat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>