Menu

Social
LOVIT MORTAL

Accident cumplit seara trecuta pe drumul care leaga Buzăul de Ploiesti. Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de o masina condusa de o femeie in varsta de 42 ani.  Pietonul mergea pe marginea drumului, nu purta vestă reflectorizantă si nu a fost observat la timp. In urma accidentului, soferița a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital.

Accidentul a avut loc seara trecuta, in jurul orei 20.00 pe Drumul National, care leaga Buzaul de Ploiesti,  între localitatile Ulmeni și Clondiru. O șoferiță care se deplasa spre Ploiești a acrosat un pieton care mergea in aceeasi directie de mers. Pietonul nu purta vesta reflectorizantă si nu a fost observat la timp.

La fata locului s-au deplasat o ambulanta si un echipaj SMURD. În urma manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat. Șoferița, în vârstă de 42 de ani, din Buzău, a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital. Ulterior, polițiștii au reușit identificarea bărbatului. Este vorba despre un satean de 62 de ani, din comuna buzoiana  Ulmeni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>