Menu

Sport
MUNCĂ ȘI PERFORMANȚE

Karate, ca şi alte Arte Marţiale, se adresează în primul rând educării şi disciplinării practicantului şi abia în plan secund are ca obiectiv performanţa sportivă. O spune senseiul Costel Lambru, de la CSM Rm. Sarat, care impreuna cu elevii sai a obtinut in ultimii ani zeci de medalii la competitiile nationale. Acesta ii indeamna pe parinti sa-si aduca copiii la karate, pentru ca, dupa multe ore de antrenament, munca si sacrificii, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

In ultimii ani, sportivii care sunt inscrisi la Karate la CSM Rm. Sarat au avut rezultate remarcabile la competitiile la care au participat. Acest lucru i-a determinat si pe alti parinti sa-si inscrie copiii sa practice acest sport. Senseiul Costel Lambru spune ca cei care vin la karate invata sa fie mai disciplinati, mai respectuosi si de ce nu mai sanatosi, pentru ca fac miscare.

In spatele rezultatelor deosebite obtinute de karatistii din Rm Sarat la competitiile nationale stau ore intregi de antrenament, munca si sacrificii. Parintii care isi inscriu copiii la acest sport trebuie sa stie ca rezultatele incep sa apara dupa aproximativ 2 ani de pregatire.

Weekend-ul trecut, karatistii de la CSM Rm. Sarat, au obtinut nu mai putin de 23 de medalii, dintre care 10 de aur, la Campionatul National de Karate Shotokan, desfasurat la Ploiesti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>