Menu

Administrativ
ÎNCĂ UN EȘEC

O nouă ședință a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008, un nou eșec pentru primarul municipiului Buzau, Constantin Toma, in razboiul sau cu Compania de Apa. Incluse suplimentar pe ordinea de zi a ședinței, toate propunerile edilului au fost respinse de către membrii asociației. Înaintea reuniunii, președintele Consiliului Judetean si al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008, Petre Emanoil Neagu, a anunțat că a fost audiat de catre Politie chiar in aceasta dimineata dupa ce primarul Constantin Toma a depus o plângere penală împotriva sa. 

Mandatat de Consiliul Local Buzau să propună şi să voteze suplimentarea ordinii de zi a şedinţei Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008”, primarul Constantin Toma a suferit astăzi un nou eșec în încercarea de a prelua controlul asupra Companiei de apă Buzău. Edilul fost singurul membru al asociației care a votat pentru proiectele propuse de el se aprobare, in timp ce ceilalti membri au votat impotriva ori s-au abtinut. Între proiectele propuse se află și cel privind modificarea actului constitutiv al Companiei de apă, prin care Primăria Buzău, ca acționar majoritar, să își impună punctul de vedere în cadrul ședințelor Adunării Generale a acționarilor din cadrul Companiei de apă. Unii dintre primarii prezenți în sală i-au cerut primarului Toma să înceteze acest război, care nu va aduce niciun beneficiu buzoienilor.

Un alt proiect propus fără vreun succes de primarul Constantin Toma a vizat anumite modificări în bugetul de venituri și cheltuieli al Companiei de apă. Extrem de suparat din cauza esecului suferit, Toma a lansat noi acuzatii la adresa conducerii Companiei de apă. Ionel Tescaru, managerul Companiei de apă, a răspuns acuzațiilor aduse de edilul Buzăului.

Chiar in debutul ședinței, Petre Emanoil Neagu, presedintele Consiliului Judetean si președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008 a făcut un anunț surprinzator. El a mărturisit că, in aceasta dimineata, a fost audiat la Politie, dupa ce  primarul Constatin Toma i-a făcut o plângere penală în care este acuzat că ar fi falsificat procesul verbal al ultimei adunări generale a asociației.

Razboiul declansat de Constantin Toma impotriva Companiei de apă Buzău își va consuma un nou episod marți, 28 martie, atunci când va avea loc Adunarea Generală a Acționarilor „Companiei de Apă” SA.

 

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>