Menu

Sport
EXILAȚI LA ECHIPA A DOUA

„Bautorii” lui Dinamo încep de astazi programul cu echipa a doua. Ei fac parte din lotul pentru deplasarea de liga a treia, de la Tulcea, aşa cum în trecut s-a procedat şi cu Gnohere.

„Bautorii” lui Dinamo îşi îmbrăţişează începând de azi, oficial, pedeapsa pentru scandalul bahic făcut în avionul „naţionalei” U21. Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre şi Alin Dudea au intrat intră în programul lui Dinamo II, fiind la dispoziţia antrenorului Laurenţiu Diniţă. Grupul va fi inclus în lotul care face sâmbătă deplasarea la Tulcea pentru meciul din liga a treia împotriva celor de la Delta Dobrogea.

Dinamo a postat ieri pe pagina oficială de Facebook un videoclip în care apar cei trei băutori de la roş-albi, Patrick Petre, Alin Dudea şi Ionuţ Nedelcearu, ultimul ţinând un discurs, evident citit de pe o hârtie, liniar, fără niciun fel de intonaţie, aducând aminte de secvențele cu trioul comic legendar din BD: Dem Rădulescu, Puiu Călinescu, Jean Constantin.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>