Menu

Social
O RAITĂ PRIN TÂRG

O vizita la targurile de primavara, care isi deschis portile in aceasta perioada, va poate ajuta sa va reinnoiti garderoba. Producatorii care vin la astfel de targuri fac o adevarata concurenta  marilor magazine prin preturile promovate si prin oferta mult mai mare.

Se apropie sezonul cumpărăturilor de Paște. Cei care vor să-și schimbe garderoba sau să cumpere cadouri pentru cei dragi au de unde alege. Printre elementele de marcă ale noilor colecții se regăsesc geci, hanorace, costume, incaltaminte, dar și accesorii. Cei care vor să facă un cadou special, pot alege pentru cei dragi un tricou pictat manual, sau iile, care sunt din nou la modă.

Pentru un astfel de tricou ar trebui să scoateți din buzunate în jur de 60 de lei. Articole sunt menite să răspundă tuturor gusturilor și buzunarelor. Pentru cei care vor să poarte ceva diferit, producătorii vin și cu oferte hand made. Prețurile pornesc de la 65 de lei și pot ajunge până la 300 de lei, în funcție de ce produs alegeți.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>