Menu

Social
INVITAȚI LA PLANTAT DE FLORI ȘI POMI

Brăilenii sunt invitați să planteze flori și arbori, alături de municipalitate. Prima acţiune de acest gen are loc într-unul din parcurile din oras.

Municipalitatea brăileană da startul unei acțiuni ce are ca scop înfrumusețarea spațiilor verzi din oraș, dar și responsabilizarea locuitorilor, în ideea că respectivele spații trebuie întreținute și de ei. Mai precis, o dată pe săptămână, brăilenii sunt invitați să participe la acțiunile de plantare de flori și arbori derulate de municipalitate, care vor avea loc în diverse zone foarte populate din oraș. Prima acțiune de acest gen are loc  în parcul de la Caporalul Mușat, unde vor fi plantaţi trandafiri pe port înalt și copaci.

In zona respectiva sunt foarte multi plopi care produc puf, batrani de peste 50 de ani, care vor fi scosi si inlocuiti cu platani. Edilul sef isi doreste ca atat timp cat vremea o va permite, in fiecare saptamana, intr-o zi, sa se organizeze o astfel de actiune, la care sa participe si brailenii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>