Menu

Social
GALĂ PENTRU PERFORMANȚĂ

Discuţii libere, dezbateri cu subiecte de interes local și național, un scurt istoric al presei interbelice, dar și multă bună dispoziție. Acestea au fost ingredientele unei gale organizata seara trecuta la Buzau si dedicata performantelor în economie, cultură şi sport. La evenimentul moderat de cunoscutul jurnalist Cornel Nistorescu, directorul ziarului “Cotidianul”, a participat si campiona olimpică la scrimă Ana Maria  Brânză.

Organizatorii galei de aseara, ziarul Cotidianul şi Fundaţia Alexandrion, au adus la Buzau publicații vechi de peste  o sută de ani. Una dintre ele ii era dedicată chiar primarului Buzăului de la acea vreme. Gala dedicata performantelor din sport, economie și cultură de la Buzau a fost marcata de discuţii libere si dezbateri cu subiecte de interes local si national. La eveniment a participat si campiona olimpică la scrimă Ana Maria  Brânză.

Implicarea Fundaţiei Alexandrion in astfel de evenimente este deja o tradiţie. Organizatorii galei considera că nu doar statul este dator sa sprijine sportul.

Buna dispozitie a fost intretinuta de grupul “Voua”, prin nenumarate momente comice. Fundaţia Alexandrion este unul dintre cei mai activi susţinători ai culturii române, premiind, anual, performanţe culturale şi personalităţi consacrate sau aflate la început de carieră.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>