Menu

Social
PRINS ÎN FLAGRANT

Funcţionarul public de la Serviciul de Înmatriculări Auto Prahova care  primea mită pentru a rezolva mai repede şi peste rând înmatriculările maşinilor mai multor prahoveni este cercetat sub control judiciar.  Aseară, acesta a fost prins în flagrant chiar in fata sediului Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, în momentul în care lua mită de la o persoană. Pentru alte doua persoane, complici ai celui prins in flagrant, a fost dispusa, de asemenea masura controlului judiciar pentru complicitate la luare de mita.

Angajatul a fost prins de către ofiţerii Directiei Generale Anticoruptie Prahova, sub cordonarea unui procuror, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova. Angajatul colabora cu reprezentanţii unui birou de acte din imediata vecinatate a institutiei. Concret, persoanele care voiau sa scape de statul la coada, dădeau dosarele societăţii comerciale al cărui sediu a fost şi el percheziţionat, împreună cu banii, care ajungeau ulterior la cel prins in fapt. Sumele nu erau foarte mari, însă, din informaţii neoficiale angajatul serviciului inmatriculari ajungea să adune si 1000 lei, pe zi.

Acest eveniment are loc in situatia in care inca din februarie, de cand taxa de mediu a fost anulata, in curtea IPJ Prahova de formeaza zilnic cozi, formate din cei care vor sa isi inmatriculeze masinile second-hand.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>