Menu

Sport
ÎNCĂ UN GHINION

Ghinionul accidentarilor se tine lant de Olimpia Rm. Sarat in returul campionatului! Ramnicenii au fost invinsi cu scorul de 2-1, de formatia braileana Sportul Chiscani, dupa ce in ultima parte a partidei, au ramas in 10, ca urmare a unei accidentari. Pentru ca efectuase toate schimbarile, antrenorul Marius Tîrîlă nu a mai putut trimite pe nimeni in locul lui Eduard Chivu, care nu a putut continua jocul. Gazdele au profitat si au inscris golul victoriei in minutul 89.

Dornici sa treaca peste pasa proasta din ultimele etape, ramnicenii au inceput meciul in forta cu Sportul Chiscani, iar in minutul 11, au deschis scorul prin Sava. Olimpia au intrat la pauza in avantaj, insa in repriza secunda gazdele au reusit sa egaleze din penalty in minutul 61, 20 de minute mai tarziu, Olimpia Rm. Sarat a ramas in 10 oameni, dupa accidentarea lui Eduard Chivu, care nu a putut continua jocul. Pentru ca efectuase toate schimbarile, antrenorul Marius Tîrîlă nu a mai putut trimite pe nimeni in locul acestuia. Brailenii de la Sportul Chiscani au profitat de omul in minus si, in minutul 89, au inscris golul care le-a adus victoria. Scor final: 2-1.

Etapa viitoare, Olimpia Rm. Sarat va juca pe teren propriu cu formatia Atletico Vaslui, intr-o partida programata vineri de la ora 15,00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>