Menu

Social
INCIDENT DUPĂ INCIDENT

Accident spectaculos aseara pe o artera intens circulata din Braila, dupa ce șoferul, extrem de baut, al unui Opel Vectra a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat în plin în refugiul staţiei de tramvai din zona respectivă. In urma impactului, o bară metalică din balustradă a străpuns partea dreaptă a mașinii, prin parbriz, și a ieșit prin geamul dreapta spate. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Un alt incident, care a creat panica, a avut loc in curtea spitalului judetean Braila, dupa ce un  autoturism a luat foc. Soferul masinii o imprumutase de la un prieten, care efectuase reparatii la ea cu doua zile inainte.

Accidentul  de aseara s-a petrecut pe Bulevardul Dorobantilor, chiar in statia de tramvai din zona Podului Apollo. Un sofer aflat in stare de ebrietate a intrat frontal in refugiul statiei, o bara metalica din balustrada strapungand masina de la un capat la altul.

Din fericire șoferul era singur, altfel bara respectivă ar fi putut produce o tragedie, daca in masina ar fi fost vreun pasager. La sosirea politistilor, barbatul, recalcitrant, a refuzat initial testarea cu aparatul etilotest, insa  a fost convins in cele din urma. Cei care locuiesc in zona spun ca, din neatentie si din lipsa unui semafor, acolo se intampla mereu accidente similare.In cauza s-a deschis dosar penal și  se continuă cercetările.

Un alt incident a avut tot ieri in parcarea spitalului judetean Braila, dupa ce un autoturism a luat foc. Soferul masinii o imprumutase de la un prieten, care efectuase reparatii la ea cu doua zile inainte. Dupa ce  s-a dus sa viziteze un pacient in spital, de sub capota a inceput sa iasa fum. Alertat de martori, barbatul a vrut sa o porneasca pentru a o muta din parcare, unde se mai aflau si alte masini. Cand a pus insa contactul, de sub capota au izbucnit flacari puternice. Barbatul a reusit sa iasa din masina si sa o impinga  mai in fata. Pentru ca nu a mai avut curaj sa se apropie de autovehicul pentru a scoate stingatorul, a cerut unul de la paznicii spitalului, dar s-a dovedit insuficient pentru proportiile incendiului. La fata locului a sosit un echipaj de pompieri care a reusit sa lichideze incendiul. Cauza a fost un scurt circuit la instalatia electrica.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>