Menu

Social
GROPI DE GUNOI CLANDESTINE

In luna curateniei, polițistii locali din Buzau au început războiul împotriva celor care transforma locurile virane din oras in gropi de gunoi clandestine. În weekend, oamenii legii au amendat zeci de persoane care au fost surprinse în timp ce aruncau gunoiul în diferite locuri din oraș.

Tone de gunoaie au fost aruncate in ultima vreme în mai multe zone aflate la marginea orașului Buzău. Fenomenul a fost semnalat de către zeci de persoane, prin sesizări adresate Poliției Locale. În weekend, oamenii legii au desfășurat o acțiune pentru depistarea celor care descarcă gunoi menajer și moloz în din municipiu. Polițiștii au prins în flagrant numeroase persoane care încălcau legea! Polițiștii locali din Buzău spun că și de acum încolo vor sta cu ochii pe cei care aruncă ilegal deșeuri în locuri neamenajate corespunzător. Cei prinsi pe picior gresit vor fi amendati pe masura.

Cel putin pana la Paste, gropile de gunoi clandestine din oraș vor fi atent monitorizate de către agenții Poliției Locale Buzău.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>