Menu

Social
PREGĂTIRI PENTRU PAȘTE

Pensiunile buzoiene se pregătesc din timp pentru întâmpinarea oaspe­ţilor care le vor trece pragul in minivacanţa de Paşti.

În această perioadă, deja o bună parte dintre pensiunile din judeţ sunt ocupate, iar altele mai au încă locuri disponibile. Având în vedere că turiştii vor sosi la pensiuni în zilele de post, aceştia vor putea participa la ateliere de nutriţie, unde vor avea prilejul să înveţe despre un stil de viaţă sănătos, cu  mâncare preparată fără foc şi fără ingrediente care pot afecta sănătatea. Nu vor lipsi insa nici preparatele tradiţionale de Paşti, precum cozonaci, pasca, stufatul de miel, borşul de miel, alături de alte mâncăruri specifice gastronomiei locale.

În ceea ce priveşte tarifele pentru petrecerea minivacanţei de Paşti la pensiunile buzoiene, acestea se încadrează între 550 şi 650 lei de persoană, pentru trei nopţi şi patru zile de cazare, cu toate mesele incluse.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>