Menu

Social
SPARGERE LA TAXE ȘI IMPOZITE

Cativa  hoti  neinspirati au spart azi noapte sediul administratiei financiare din cartierul brailean Brailita. Desi cel mai probabil ei cautau bani, au plecat cu mainile goale pentru ca in imobil nu se gasea nici macar un leu, iar calculatoarele folosite de functionari nu i-au incantat in niciun fel. Politistii ii cauta acum pe indivizi. Ei folosesc pentru depistarea hoţilor un câine de urmă.

Clădirea care adăposteşte ghişeele Primăriei unde brăilenii îşi plătesc taxele şi impozitele locale, a fost spartă noaptea trecută de hoţi. Funcţionarii au găsit deschise în această dimineaţă uşile de acces în clădire şi au anunţat imediat Poliţia. Cel mai probabil, hoţii au căutat bani, gândindu-se că, fiind perioada de vârf în colectarea de taxe şi impozite, o parte din valorile încasate vor rămâne în unitate. N-au avut noroc însă, aşa că au plecat cu mâna goală.

Funcţionarii Primăriei au facut inventarierea sumară a bunurilor din unitatea respectivă, iar la prima vedere, nu ar lipsi nimic de valoare. Cei mai nemultumiti au fost insa cei care doreau sa isi plateasca taxele si impozitele pana la finele lunii, pentru a beneficia de reducere aplicata de catre Primarie. In cauza s-a deschis dosar penal,  iar la cercetari oamenii legii au folosit si un caine de urma.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>