Menu

Social
MEDIC, RĂMAS FĂRĂ CONTRACT

Un medic din Constanţa este indignat că Policlinica din oraş că nu i-a mai prelungit contractul de prestări servicii. Acuzele aduse sunt mult mai multe, însă managerul clinicii spune că are tot dreptul să nu mai prelungească contractul, dat fiind faptul că acestea sunt făcute pe termen determinat.

Doctorul Doru Popescu este medic primar dermato-venerolog şi a lucrat în Policlinică cu plata din Constanţa încă din 1996. Activitatea acestuia se va încheia astăzi, după ce comitetul de conducere a refuzat să îi prelungească contractul de muncă. După spusele medicului, pe 16 martie a primit o adresa prin care era informat că:

“…la dată de 31.03.2017 contractul de prestări servicii încheiat cu Dispensarul Policlinică cu Plata încetează conform art.13 şi nu va fi reînnoit.”

Medicul Popescu a făcut mai multe solicitări şi adrese către Colegiul Medicilor şi Ministerul Sănătăţii cu privire la abuzurile pe care consideră că le comite managerul Policlinicii. De partea cealaltă, managerul Policlinicii spune că nu are nicio obligaţie de a prelungi contractul de prestări servicii. Acesta ar fi primul caz în care contractul de prestări servicii al unui medic în cadrul Policlinicii cu Plata, nu este reînoit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>