Menu

Social
COMUNICARE LIMITATA

Nicușor Constantinescu poate comunica cu angajații Consiliului Județean Constanța și cu consilierii județeni care nu au avut legătură cu dosarul Centrului Militar Zonal. Este hotararea luata ieri de judecatorii Curtii de Apel Constanta, cu privire la contestatia depusa de avocatii sai impotriva prevederilor controlului judiciar. Decizia este definitivă.

Nicușor Constantinescu, aflat sub control judiciar, primise in luna decembrie, interdicția de a comunica direct sau indirect cu angajații Consiliului Județean și cu consilierii județeni. El a atacat această decizie, iar Curtea de Apel Constanța a admis în parte contestația lui Nicușor Constantinescu împotriva prevederilor controlului judiciar din dosarul Centrului Militar Zonal. Președintele CJ le-a solicitat judecătorilor să elimine obligația de a nu lua legătura cu consilierii județeni și cu angajații Consiliului Județean, pentru a-și putea exercita funcția de șef al administrației județene.

Avocații săi au cerut ca judecătorii să lămurească situația fără precedent în care se află Constantinescu. De o lună, acesta și-a reluat funcția de președinte al Consiliului Județean, dar, practic, nu și-o poate exercita. Hotărârea de ieri a Curţii de Apel Constanţa este definitivă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>