Menu

Social
PARADA COSTUMELOR ECO

,,Să păstrăm natura curată, pentru un viitor bun!,, Este mesajul transmis de copiii unei grădiniţe din Rm. Sărat, tuturor celor îngrijoraţi de soarta mediului înconjurător. Pentru a fi cât mai convingători cei mici au prezentat într-o adevărată paradă de modă costume realizate din materiale ecologice.

Aproximativ 70 de preşcolari, de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 2, din Rm. Sărat, au fost astăzi ,,vedete,, pe covorul roşu. Ei au defilat, în cadrul unei parade a costumelor eco, arătând că şi deşeurile pot prinde viaţă. Copiii au îmbrăcat ţinute făcute împreună cu părinţii lor, din pungi, reviste, ziare sau peturi.

Parada costumelor eco a fost organizată în cadrul proiectului ,,Să păstrăm natura curată, pentru un viitor mai bun,,. Campania s-a desfăşurat pe parcursul lunii martie, perioadă în care copiii au desfăşurat diverse activităţi de ecologizare, încheiate astăzi cu defilarea în costume realizate din materiale ecologice, care de care mai interesante.

La finalul paradei, copiii, frumos costumaţi le-au transmis un mesaj şi celor mari.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>