Menu

Social
FONDURI NECESARE

Fondurile europene sunt absolut necesare pentru modernizarea orasului. Asta spun autoritatile din Rm. Sarat, dupa ce anul trecut, au reusit sa realizeze 85 la suta din investitii cu bani de la Uniunea Europeana. Reprezentantii Primariei spera ca si in 2015 sa acceseze noi fonduri europene prin proiecte la care deja lucreaza.

Anul trecut, la Rm. Sarat, au fost implementate mai multe proiecte europene, unele dintre ele demarate inca din 2012. Lucrarile s-au desfasurat conform graficelor, iar investitiile au fost realizate in proportie de peste 80 la suta. Unele chiar au fost finalizate. Aproximativ 85 la suta din investitiile realizate in municipiul Rm Sarat anul trecut au fost realizate din fonduri europene. Autoritatile isi propun sa depuna noi proiecte pentru a accesa bani de la Uniunea Europeana si a continua modernizarea orasului.

Unul dintre proiectele aflate in lucru vizeaza modernizarea strazilor din cartierele marginase ale orasului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>