Menu

Social
ACCIDENT GRAV

Grav accident de circulaţie, sâmbătă seară, în localitatea buzoiană Cilibia. Un bărbat de 52 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a intrat cu maşina într-un utilaj agricol. Autoturismul a fost avariat atât de grav încât a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare de la ISU Buzău, pentru ca şoferul să fie scos dintre fiarele contorsionate.

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă, în jurul orei 20.30, pe un drum judeţean din localitatea buzoiană Cilibia. Un autoturism marca Audi, condus de un buzoian în vârstă de 52 de ani, a intrat în semănătoarea remorcată de un tractor care circula din sens invers. Potrivit unor martori, şoferul tractorului, un localnic de 49 de ani, l-ar fi atenţionat cu faza lungă pe cel din autoturism. Cu toate acestea, şoferul din Audi nu a putut evita coliziunea cu remorca.

Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul Audi a fost avariat în totalitate iar semănătoarea a fost îndoită. Pentru scoaterea conducătorului auto din Audi, rănit în zona feţei, a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, dar, pentru că era rănit foarte grav, duminică dimineaţă, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală. Conducătorul utilajului agricol a fost dus şi el la spital în vederea prelevării de mostre biologice şi a fost testat alcooscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs coliziunea dintre cele două autovehicule.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>