Menu

Social
PLOPI ÎNLOCUIȚI DE PLATANI

Din ce în ce mai mulţi brăileni se implică în acţiunile de amenajare a zonelor verzi din oraş. În weekend, un grup de tineri voluntari şi cercetaşi din Brăila au plantat 120 de platani la intrarea în oraş, pe Şoseaua Buzăului. Pomii proaspăt plantaţi au luat locul unor plopi pe care municipalitatea i-a tăiat cu câteva zile înainte.

Municipalitatea a bifat o nouă acţiune publică de plantare de copaci în Brăila. De această dată este vorba despre o serie de platani care au luat locul plopilor aflaţi la intrarea în oraş, pe Şoseaua Buzăului. Mai exact, sâmbătă dimineaţă, autorităţile brăilene s-au întâlnit cu un grup de voluntari, printre care şi cercetaşi, pentru a planta împreună 120 de platani.

Potrivit primarului, platanii proaspăt plantaţi înlocuiesc o serie de plopi bătrâni, care nu se mai aflau într-o stare de sănătate foarte bună.
La rândul lor, cercetaşii care au luat parte la acţiune s-au arătat extrem de încântaţi de faptul că au reuşit să planteze şi să colaboreze cu alte grupuri de brăileni pentru acest lucru. Acţiunile de acest tip vor continua şi în perioada următoare, când vor fi plantaţi salcâmi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>