Menu

Social
PRIMAR DE 7 STELE

Este unul dintre cei mai longevivi primari din România, a realizat investiţii importante pentru oamenii de lângă el, iar acum îşi doreşte să reînvie cultura la sat. Vorbim despre Marian Mărgărit, primarul comunei buzoiene Boldu, care anul acesta a primit titlul şi diploma de excelenţă de primar de 7 stele, la Bucureşti, în cadrul Adunării Asociaţiei Comunelor din România. Distincţia este acordată aleşilor care au cumulat şapte mandate de primar consecutiv şi şi-au dedicat ani întregi muncii în folosul locuitorilor care i-au votat.

Profesorul Marian Mărgărit este primar al comunei buzoiene Boldu încă din anul 1990. Este unul dintre cei mai longevivi primari din ţară, iar de-a lungul anilor a realizat numeroase investiţii pentru oamenii din localitate. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care în urmă cu o luna, Marian Mărgărit, a primit titlul şi diploma de excelenţă de primar de 7 stele, la Bucureşti, în cadrul Adunării Asociaţiei Comunelor din România. Distincţia este acordată aleşilor care au cumulat şapte mandate de primar consecutive şi şi-au dedicat ani întregi muncii în folosul locuitorilor care i-au votat. Marian Mărgărit a primit şi un trofeu pentru promovarea culturii în mediul rural.

Primarul Marian Mărgărit este un mare iubitor al culturii. Scrie literatură, compune muzică şi versuri şi cânta la 5 instrumente. Pasiunea lui pentru cultură nu se opreşte însă aici. Împreună cu cei doi fii ai săi, stabiliţi şi ei în comuna Boldu, Marian Mărgărit îşi doreşte să promoveze cultura în rândul tinerilor din localitatea pe care o conduce.

Tinerii din Boldu îl consideră pe primarul Marian Mărgărit, un exemplu. Pe muzica şi versurile primarului cântă Fuego, iar fiul acestuia, Georgian Mărgărit, a ocupat locul doi, anul trecut la Eurovision. Dincolo de sensibilitatea sa artistică Marian Mărgărit este un primar care atunci când şi-a propus ceva a şi realizat. În cei aproape 30 de ani de mandat, Marian Mărgărit a asfaltat toate comuna buzoiană Boldu, iar proiectele lui de investiţii vor conţinua şi în perioada următoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>