Menu

Social
REABILITARE CU FONDURI EUROPENE

Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Buzău intră în reabilitare. Consiliul Judeţean Buzău vrea să consolideze şi să izoleze termic clădirea care nu a mai beneficiat de nicio lucrare de modernizare de la înfiinţare. Valoarea proiectului este de aproape 2 milioane de lei, iar fondurile provin în mare parte de la Uniunea Europeană.

Clădirea Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Buzău va fi reabilitată termic în totalitate. Consiliul Judeţean Buzău a aprobat astăzi documentaţia de avizare a lucrărilor de execuţie la imobilul unităţii medicale. Investiţia de aproape 2 milioane de lei, presupune lucrări de modernizare a saloanelor, prin înlocuirea tâmplăriei, zugrăvelii, igenizări şi nu numai.

Clădirea Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Buzău nu a mai beneficiat de nicio reabilitare de la înfiinţare. Secţia dispune de 35 de paturi, alte 10 paturi pentru copii şi 6 paturi pentru compartimentul HIV-SIDA.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>