Menu

Sport
ADVERSAR DIFICIL

După două etape de pauză, cauzate de numeroasele retrageri din competiție ale unor echipe, Handbal Club Buzău are un nou meci în campionat. Handbaliștii buzoieni vor evolua pe teren propriu în compania formației Știința Bacău, ocupanta locului 3 în campionat. Partida este programată marti, de la ora 17.00, în Sala sporturilor „Romeo Iamandi”.

Nevoită să nu joace două etape la rând din cauza numeroaelor retrageri din liga a doua din acest sezon, Handbal Club Buzău are un nou meci în campionat. Într-o partidă care contează pentru etapa numărul 21 a Diviziei A la handbal masculin, seria I, formația din Buzău va întâlni actuala ocupantă a locului 3, Știința Bacău. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor din Buzău, marți, 11 aprilie de la ora 17.00, iar spectatorii au intrarea liberă. În tur, formația băcăuană a învins la un singur gol diferență, scor 26-25. În cazul unei victorii, trupa pregătită de Bogdan Constantin ar putea trece pe locul 4, asta doar în caz că actuala ocupantă a acestui loc, Danubius Galați, nu va trece pe teren propriu de gruparea Politehnica Iași, una dintre cele mai puternice formații din liga a doua.

După cele două etape în care nu a evoluat, Handbal Club Buzău a alunecat pe locul 5 în clasmanetul seriei I a Ligii a doua de handbal masculin. Pe locul I se află în continuare Farul Constanța, cu 39 de puncte, urmată de Politehnica Iași, cu 36 de puncte. Pe locul 3, cu același număr de puncte dar golaveraj inferior, este Știința Bacău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>