Menu

Social
INCENDIU DE LA CENTRALA TERMICĂ

O vilă situată într-un cartier periferic al Brăilei a fost afectată de un incendiu izbucnit ieri seară, în jurul orei 19.30. Cel mai probabil, focul a pornit de la o centrală electrică situată în garajul locuinţei. Din fericire, nu s-au înregistrat decât pagube materiale.

Proprietarii sunt plecaţi la muncă în străinătate, iar în casă se află doar mama unuia dintre ei. Bătrâna a reuşit să alerteze pompierii, care au sosit la faţa locului cu trei autospeciale de stingere. Lichidarea completă a incendiului a durat circa o ora şi jumătate. Flăcările au distrus bunurile din garaj şi dintr-o cameră lipită de acesta, însă nu s-au extins la restul locuinţei şi nici la casele învecinate. În garaj nu se află nicio maşină.

Cartierul în care a izbucnit incendiul este recent construit, pe legea 15, casele fiind racordate la curent electric de curând.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>