Menu

Social
INTERESAȚI DE SLUJBE

Românii nu mai fug de muncă. Dovadă interesul arătat astăzi în toată ţară de zeci de mii de şomeri care s-au prezentat la bursele generale de muncă. La Buzău, peste 700 de persoane şi-au încercat norocul în speranţa unui job bun, pe măsura pregătirii şi experienţei lor.

Sute şomeri din Buzău s-au prezentat astăzi la prima Bursa generală a locurilor de muncă din acest an. Toţi au venit cu speranţa că-şi vor găsi un job cât mai bun, pe măsură pregătirii sau experienţei lor profesionale. Au fost însă şi persoane care au venit la târgul de slujbe doar că să-şi vizeze carnetul de şomeri.

Angajatorii prezenţi la Bursa locurilor de muncă nu au căutat doar oameni cu experienţă ori calificare în domeniu ci şi necalificaţi. Alte firme au căutat muncitori necalificaţi în vederea şcolarizării acestora în anumite meserii, costurile pregătirii profesionale fiind suportate de angajator. Prima bursă generală a locurilor de muncă din acest an, din judeţul Buzău, a fost organizată atât în municipiile Buzău şi Rm Sărat, cât şi în oraşele Pătârlagele, Nehoiu şi Pogoanele.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>