Menu

Social
FESTIVALUL FLORILOR

Parcul Monument din Brăila va fi acaparat de flori, muzică, artă teatrală şi preparate culinare, începând de astăzi şi până duminică. Totul, în cadrul Festivalului Florilor de Primăvară, eveniment organizat de Primăria Brăila şi Consiliul Judeţean, care le promit vizitatorilor o mulţime de surprize. Un singur lucru va lipsi cu siguranţă de la această manifestare: fumul de grătar. Primarul Marian Dragomir garantează că niciun grătar pentru mici nu va fi instalat în perimetrul unde se va desfăşura evenimentul.

Expoziţii de flori cu vânzare, expoziţii de fotografie şi terase, la care vor fi servite mâncăruri tradiţionale, pastramă, preparate din peste, dulciuri, precum şi mici, cu condiţia că aceştia să fie gătiţi în altă locaţie. De toate acestea se vor bucură zilele acestea brăilenii care vor participa la Festivalului Florilor de Primăvară, găzduit de Parcul Monument.

Şi chiar dacă vremea este destul de friguroasă pentru această perioada, organizatorii s-au gândit şi la o metodă de încălzire, tradiţională.  De la Festival nu vor lipsi artiştii Teatrului Masca din Bucureşti, care vor prezenţa, sâmbătă şi duminică, începând cu orele 19.00, respectiv 18.00, spectacole cu statui vivante. De asemenea, vor avea loc şi reprezentaţii ale artiştilor locali şi ale formaţiilor de muzică şi dans, reprezentative tuturor etniilor din Brăila.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>