Menu

Social
TURISM PROMOVAT

Cârnaţii de Pleşcoi, Covrigii de Buzău şi vinul de Pietroasele promovează România la târgul de turism din Chişinău. Celebrele produse tradiţionale vor putea fi gustate până pe 9 aprilie la standul României deschis în cadrul Expoziţiei Internaţionale de turism din capitala Republicii Moldova.

La invitația Ministeriului Turismului, o delegaţie din Buzău, condusă de preşedintele Consiliului Judetean, Petre Emanoil Neagu, participa în aceste zile la Expoziţia Internaţională de turism, agrement şi industrie hotelieră care are loc la Chişinău, în Republica Moldova. Judetul  Buzău isi promovează, alături de alte 21 de firme şi consilii judeţene din ţară nu doar obiectivele turistice precum staţiunea Sărata Monteoru, rezervaţia naturală Vulcanii Noroioşi, Geoparcul Ţinutul Buzăului, ori Muzeul Chihlimbarului de la Colţi, ci şi celebrele produse tradiţionale buzoiene: Carnatii de Plescoi, Covrigii de Buzău si vinul de Pietroasele.

Târgul Internaţional de Turism de la are loc în perioada 06-09 aprilie 2017. Evenimentul este cea mai importantă manifestare internaţională specializată din Republica Moldova care prezintă toate segmentele industriei turistice, inclusiv ofertele agenţiilor de turism din Moldova şi de peste hotare, dar si a altor companii din domeniu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>