Menu

Social
TÂRG DE PRIMĂVARĂ

Prima ediţie a târgului de primăvară de la Colegiul Naţional „I.L. Caragiale” din Ploieşti i-a impresionat pe toti vizitatorii. L-a standuri s-au regasit articole de calitate, realizate de meşteri artizani, dar şi de elevi,  care au demonstrat că au simţ artistic, pe care stiu sa-l valorifice în interesul lor şi al şcolii în care învaţă.

O parte dintre obiectele prezentate au fost executate,  atât elevi de şcoală primară si  gimnaziu, cât şi cei de la liceu. Totul a fost făcut pentru ca  anumite proiecte ale școlii să  se poată realiza.  Zece la suta din încasări au fost donate şcolii, pentru modernizarea bibliotecii sau alte proiecte deja începute, iar clienţii care voiau să facă pur şi simplu donaţii puteau să deguste o limonadă excelentă la 3 lei paharul sau prăjituri la 5 lei. S-au vândut  chiar şi sarmale la caserolă, făcute la cantina colegiului.

Evenimentul a fost posibil datorita asociației de părinti, cu implicarea tuturor elevilor. Mai mult, părinţii au avut și  ei standul lor, cu tricouri personalizate cu numele colegiului și diverse  obiecte de papetărie. Târgul  a avut un mare succes, asa încât  organizatorii  se gândesc deja la următoarea ediție.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>