Menu

Social
INCENDII ÎN WEEKEND

Panică sâmbătă într-un bloc din Brăila, după ce persoane necunoscute au dat foc unei boxe aflate la subsolul clădirii. Fumul gros a pus imediat stăpânire pe clădire, iar oamenii au ieşit panicaţi din apartamente. Pentru 5 persoane au fost solicitate ambulanţe, deoarece acuzau intoxicare cu fum. La spital au ajuns însă doar două persoane, un bărbat de 61 de ani şi o femeie de 53 de ani, care din cauza bolilor de care sufereau, fumul inhalat le-a agravat situaţia. Tot la Brăila, de Florii, un alt incendiu a izbucnit de la un grătar lăsat nesupravegheat. Două locuinţe au fost deteriorate din cauza flăcărilor.

Sâmbătă seară, locatarii unui bloc din Brăila s-au speriat cumplit când s-au trezit cu apartamentele invadate de un fum gros. Au sunat imediat la 112 şi, panicaţi, şi-au părăsit locuinţele şi au ieşit în stradă. Fumul ieşea de la subsolul clădirii, acolo unde sunt boxele, şi unde cineva a dat foc intenţionat. Oamenii nu ştiu cine ar fi putut face un asemenea gest, însă sunt extrem de supăraţi deorece bunurile pe care le aveau în boxele de la subsolul clădirii au fost distruse de foc.
În plus, casa scării a fost complet avariată de flăcări, fum şi apă folosită de pompieri pentru stingerea incendiului. Nici apartamentele nu au scăpat uşor, pentru că majoritatea au fost invadate de fum.
Câţiva locatari au avut nevoie de intervenţia ambulanţelor.

În cauza s-a deschis dosar penal, iar poliţiştii încercă să afle cine, dar mai ales, de ce, a provocat incendiul.
Tot la Brăila, ieri, de Florii, un alt incendiu a izbucnit de la un grătar lăsat nesupravegheat. Vecinii spun că familia care locuieşte în imobilul din care a izbucnit focul, a aruncat jarul din grătar în curte, apoi grătarul, încă încins, l-a băgat într-o magazie, fără să îl mai verifice. La câteva ore, vecinii au văzut flăcări şi fum ieşind din magazie şi i -au alertat pe proprietari. Pentru că, în zona, imobilele sunt lipite unele de altele, focul s -a extins rapid şi la o locuinţa învecinată. A fost nevoie de 3 autospeciale cu apă şi spumă pentru lichidarea incendiului. Familiile din ambele gospodării sunt disperate deoarece flăcările au distrus aproape în întregime acoperişurile celor două imobile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>