Menu

Social
ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE

Ampla actiune de ecologizare pe albia raului Ramnic. Zeci de elevi si liceeni, de la toate unitatile de invatamant din Rm. Sarat, s-au mobilizat astazi pentru a strange gunoaiele aruncate la intamplare pe malurile apei. Initiativa apartine reprezentantilor primariei care impreuna cu tinerii incearca sa redea culoare naturii.

Inarmati cu manusi si saci menajeri, zeci de elevi si liceeni, din Rm. Sarat, si-au dat intalnire astazi pe bulevardul Digului. Insotiti de cadre didactice, tinerii au participat la o ampla actiune de ecologizare a albiei raului Ramnic. Copiii au strans in saci toate gunoaiele aruncate la intamplare. Actiunea de ecologizare a fost initiata de reprezentantii Primariei. Acestia considera ca elevii care au participat la activitate pot fi un exemplu pentru toti cetatenii orasului.

Actiunile de ecologizare vor continua si maine. Elevii de la fiecare unitate de invatamant, din Rm. Sarat, vor merge intr-o anumita zona pe care o vor curata de gunoaie, incercand in acest fel sa redea culoare naturii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>