Menu

Social
“NU DA ȘI NU PRIMI ȘPAGĂ!”

Darea şi luarea de mită se pedepsesc cu inchisoarea. Este mesajul transmis astazi persoanelor surdo-mute de catre ofițerii Serviciului Anticorupţie din Buzau, in cadrul unei ample campanii de combatere a actelor de coruptie. Pe 30 mai, Direcţia Generală Anticorupţie împlinește 12 ani de la înființare.

Direcţia Generală Anticorupţie derulează în această perioadă o campanie de conştientizare a gravităţii faptelor de corupţie, adresată atât cetăţenilor, cât şi personalului Ministerului Afacerilor Interne. Unul dintre cele mai mediatizate proiecte anticorupție, „Nu da și nu primi șpagă! Evită și denunță corupția!” a fost prezentat, astăzi, si persoanelor cu dizabilitățați din Buzău.

Autoritatile considera ca toată lumea trebuie să conştientize că, atât darea, cât şi luarea de mită reprezintă fapte grave de corupţie. Direcţia Generală Anticorupţie împlineşte, pe 30 mai, 12 ani de la înfiinţare, fiind subordonată ministerului Afacerilor Interne.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>