Menu

Social
ÎMPUȘCAT MORTAL DE FRATE

Un mort și un rănit după ce o altercaţie între frați s-a lăsat cu împușcături. Totul s-a intâmplat in noaptea de Florii  în oraşul Măcin din judeţul Tulcea. Atât persoana decedată,  cât și cea rănită au ajuns la Brăila, prima la Morga, cealaltă la Spitalul Județean.

Un tânăr de 26 de ani a murit, iar un altul, de 25 de ani, a ajuns la spital după ce o altercaţie între frați s-a lăsat cu împușcături. Totul s-a întâmplat in noaptea de Florii,  la Măcin. Potrivit  martorilor,  tânărul decedat a fost împușcat de propriul frate, din greșeală, după ce s-ar fi certat intr-un bar. De față ar fi fost mai multe persoane, care sunt acum audiate de polițiștii tulceni.

La fața locului s-au deplasat două salvări, care i-au preluat pe cei doi tineri, unul în stare foarte gravă și celălalt rănit la mână. Însă, la Punctul Trecere Bac spre Brăila, tânărul rănit grav a intrat în stop cardiorespirator și, în ciuda eforturilor echipajului de pe salvare, a decedat. A fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Brăila. Autopsia a relevat faptul că tânărul a fost împuşcat chiar în piept, de la mică distanță, cu o armă de calibru mare, probabil de vânătoare, și că nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Cel rănit a fost dus la Spitalul Județean Brăila, unde a primit îngrjirile necesare. Rana de la mână nu i-a pus viaţa în pericol, dar este adâncă şi bărbatul a ramas internat în spital. În cauză polițiștii și procurorii tulceni au deschis dosar de cercetare penală, pentru a stabili cu exactitate modul în care tânărul de 26 de ani și-a pierdut viața.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>