Menu

Sport
REZULTATE NOTABILE

Rezultate notabile pentru copiii de la CSM Rm. Sărat la Etapa Finală a Campionatului Naţional de Cros de la Botoşani. Echipa de fete, a ocupat locul trei pe echipe, la 1000 de metri, iar băieţii s-au clasat pe poziţia a patra, la 1200 de metri, la egalitate de puncte cu echipa LPS Botoşani.

Federaţia Română de Atletism a organizat în weekend, la Botoşani, Etapa Finală a Campionatului Naţional de Cros de juniori II şi III şi copii I, II şi III. La startul concursului, cu probe de la 1000 la 6000 de metri, au participat sute de copii şi juniori veniţi din toată ţara. CSM Rm. Sărat a avut reprezentanţi atât la fete, cât şi la băieţi. Sportivii pregătiţi de antrenorul Dumitru Ureche au intrat în competiţie încrezători în forţele proprii şi au obţinut rezultate notabile.

Următoarea compeţie pentru atleţii de la CSM Rm. Sărat va avea loc în perioada 13-14 mai, la Bucureşti. Aceştia vor participa la Campionatul Naţional de Juniori II şi III, competiţie la care se va face selecţia pentru Campionatul European de Juniori II. Antrenorul Dumitru Ureche îşi doreşte ca măcar unul dintre sportivii săi să fie selectat în lotul european.

Pentru a obţine rezultate cât mai bune la competiţia de luna viitoare, atleţii râmniceni au antrenamente intense în fiecare săptămâna.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>