Menu

Social
ÎN CONTROL, DE PAȘTE

Se apropie Paștele și toată lumea se aprovizionează cu cozonaci, ouă sau carne de miel. Și de această dată inspectorii OPC Prahova au trecut pragul comercianților si au putut fi văzuți în Halele Centrale din Ploiești. Nu au lipsit neregulile, așa că toți cei prinși pe picior greșit au fost sanctionați.

Primii vizați  de inspectorii OPC au fost comercianții de miel.  Cei mai multi dintre ei  țineau carnea la temperatura ambientală. Alți comercianți, alte nereguli. Carne de pui și curcan fără termen de valabilitate și temperatură necorespunzătoare în frigidere. Cozonacii găsiți la vânzare  în Halele Centrale din Ploiești nu erau etichetați conform legii, iar prăjiturile cu cremă erau depozitate  chiar și pe jos.  De vitrină frigorifica, nici vorba.

În urma controlului au fost aplicate mai multe sancțiuni, iar inspectorii OPC au retras de la comercializare produsele găsite cu deficiențe.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>