Menu

Social
CASA D’ITALIA, SCOASĂ LA VÂNZARE

Ambasada Italiei la Bucureşti scoate la vânzare mai multe imobile pe care le deţine în Bucureşti şi în ţară. Vorbim de mai multe clădiri, dar şi un teren, ale căror vânzare se face prin licitaţie. La Constanţa, consulatul scoate la vânzare o clădire cu un preţ de pornire de 500.000 de euro.

Casa D’Italia se află în proprietatea statului Italian încă din 1924. A fost sediul consulatului în diverse perioade de timp, dar şi centru pentru tineret. A fost reabilitată în 1994 şi 2004, însă de atunci a fost abandonată, iar acum a devenit o ruină. Cu timpul însă, imobilul a început să se degradeze şi, în urmă cu trei ani, clădirea a fost devastată de oameni ai străzii, în căutare de adăpost.

Conform anunţului, procedura de licitaţie este reglementată de legislaţia italiană în vigoare şi cu respectarea legii române. Ambasada îşi rezervă dreptul de a efectua vânzarea chiar şi în cazul în care va exista o singură ofertă, considerată valabilă, conformă şi adecvată, precum şi dreptul de a anula, suspenda sau revoca procedura de licitaţie în orice etapă, conform legislaţiei în vigoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>