Menu

Social
INCENDIU DE LA O LUMÂNARE

A fost panică ieri într-un cartier din Galaţi! Un incendiu violent a cuprins două case şi ameninţă să se extindă. Potrivit pompierilor, o femeie bolnavă de epilepsie ar fi aprins lumânarea, dar a scăpat-o pe jos. Flăcările au cuprins locuinţa de 50 metri pătraţi şi s-au extins rapid la vila din vecinătate. Şase echipaje de pompieri au intervenit rapid la locul incendiului.

Un apel la 112 anunţă că într-un imobil din Galaţi a izbucnit un incendiu. Totul a pornit, se pare , din cauza unei lumânări, folosite de o tânăra, bolnavă de epilepsie. De altfel, tânăra a fost salvată în ultimul moment, dintre flăcări, de un vecin.

Flăcările s-au extins foarte repede şi la o casă din apropiere. Întregul cartier a fost invadat de fum, iar distribuţia gazelor şi electricităţii în zona a fost oprită, pentru a preveni agravarea situaţiei. Nu au existat victime, însă pagubele materiale sunt însemnate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>