Menu

Social
POST ȘI ÎN SPITAL

În Săptămâna Mare ţin post, însă de Paşte vor avea pe masă bucate alese. Este cazul pacienţilor din Spitalul din Rm Sărat care au cerut personalului medical să nu facă risipă de mancarea de dulce în aceste zile. Excepţie fac doar copiii, persoanele cu diabet şi pacienţii internaţi la terapie intensivă, care beneficiază de un regim de hrană normal.

Bolnavii din Spitalul Municipal Rm Sărat au ales să servească toată săptămâna mâncare de post. La fel că şi în anii trecuţi, regimul alimentar a fost impus la cererea lor. Deşi din meniu lipseşte carnea, felurile de mâncare sunt variate, iar pacienţii sunt mulţumiţi că pot ţine post în spital fără a mai fi nevoiţi să-şi aducă mâncare de acasă.

De Paşte, cei internaţi în spital vor avea însă parte de un meniu special, din care nu vor lipsi bucatele tradiţionale. Şi alte unităţi medicale din ţară încearcă să asigure pacienţilor, care vor petrece sărbătorile pascale la spital, un meniu cât mai apropiat de cel de acasă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>