Menu

Sport
VICTORIE LA LIMITĂ

Victorie la limită obținută pe teren propriu, marți seară, de Handbal Club Buzău, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 21 a Diviziei A la handbal masculin. Formația buzoiană a câștigat cu scorul de 29-28 în fața grupării Știința Bacău, ocupanta locului 3. În urma acestui succes, Handbal Club Buzău a revenit pe locul 4 în clasamentul ligii a doua.

Handbal Club Buzău a revenit pe locul 4 în clasamentul Seriei I a Diviziei A de handbal masculin, după victoria obținută marţi seară, în Sala Sporturilor, în faţa Ştiinţei Bacău, în ultimul meci al etapei cu numărul 21. Handbaliştii buzoieni s-au impus la limită, 29-28, în urma uneia dintre cele mai bune evoluţii din actualul sezon. In urma acestui rezultat, Ştiinţa Bacău a rămas pe locul 3, la un punct de Politehnica Iaşi, dar participarea la turneul de baraj nu este pusă în pericol, distanţa faţă de echipa buzoiană rămânând destul de mare, 9 puncte, cu 5 etape înainte de finalul campionatului.

Pentru Handbal Club Buzău urmează un meci aparent facil, în deplasare, la penultima clasată, CSM Botoşani. Partida este programată sâmbătă, 22 aprilie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>