Menu

Social
INCENDIU DE LA O LUMÂNARE

Panică, în această dimineaţă, printre locatarii unui bloc din municipiul Buzău. Un fum gros a cuprins casa scării iar un locatar a sunat la 112. Pompierii au intervenit cu două autospeciale şi au stins rapid incendiul. Tot ei au constatat că focul a izbucnit de la o lumânare uitată aprinsă de către proprietarii plecaţi la biserică, la slujba.

Incendiul izbucnit într-un bloc turn situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Buzău a fost anunţat la 112 în jurul orei 08.30. Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autoscară au fost mobilizate de pompieri pentru stingerea focului. Flăcările se manifestau în zona balconului unui apartament situat la etajul al doilea. Pompierii au lichidat rapid incendiul şi au stabilit că focul a pornit de la o lumânare uitată aprinsă de proprietari.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului şi nici nu a fost nevoie de evacuarea locatarilor din imobil.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>