Menu

Social
MENIU SPECIAL, LA CANTINĂ

Ca în fiecare an, asistaţii social din Buzău vor primi un pachet consistent de Paște. Preparatele din carne, cozonacul, sucul și dulciurile sunt doar o parte dintre produsele incluse în meniul tradițional de care se vor bucura cei aproximativ 200 de sărmani din oraș, în perioada sărbătorilor. Valoarea unui pachet este de 100 de lei. De un meniu special de sărbători vor beneficia și persoanele care se află în adăpostul social al Primăriei.

Cei aproximativ 200 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social a municipiului Buzău vor primi şi în acest an o masă bogată, specifică acestei perioade. Un asistat are dreptul la un meniu de 12 lei, pe zi, de la Cantina de Ajutor Social a Primăriei, însă în perioada sărbătorilor, alimentele sunt suplimentate faţă de o lună obişnuită din an. De Paşte, valoarea unui pachet este de 100 de lei.

De un meniu special de sărbători vor beneficia și persoanele care se află în adăpostul social al Primăriei. Pentru a primi pachetele de Paște, sărmanii orașului Buzău sunt așteptați la Cantina de ajutor social a Primăriei, de pe strada Speranței, vineri, între orele 10.00 și 15.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>