Menu

Social
URGENȚE DE PAȘTE

Vinul, drobul, friptura de miel sau ouăle roşii consumate în exces de sărbători, le-au dat bătăi de cap si buzoienilor. În prima și a doua zi de Paște, peste 300 de oameni au ajuns la spital și au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, în tot județul Buzău, în cele două zile de sărbătoare au fost înregistrate 11 nașteri. Trei fetițe s-au născut la Buzău în noaptea de Înviere!

Și în acest an, medicii buzoieni au avut de furcă cu împătimiții ospețelor de Paşti. La fel ca și în anii trecuți, mulți pacienți au ajuns la spital din cauza exceselor culinare și a paharelor de alcool date pe gât fără contenire. Astfel, în prima si a doua zi de Paști, peste 300 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

De astăzi, medicii nu se mai asteaptă la un aflux de pacienti, pentru ca se incheie si petrecerile. Totodată, în județul Buzău, în Noaptea de Înviere s-au născut trei bebeluși, toți trei fiind fetițe. A doua zi de Paște, la Maternitatea Buzău au avut loc patru nașteri: doi băieței și două fetițe. Medicii spun ca toți micuții sunt perfect sănătoși iar în zilele următoare vor fi externați.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>