Menu

Social
MUNCA DE DINAINTEA DISTRACȚIEI

De 1 mai centrul distracţiei fără perdea şi fără inhibiţii se mută la Vama Veche. Aşa că zilele acestea toată lumea dă zor să termine treaba, nu care cumva să ajungă turiştii, iar terasele să nu fie pregătite. Pe plajă ori la terase şi restaurante nimeni nu stă : primii vamaioţi sunt aşteptaţi să ajungă în Vama încă de pe 28 aprilie.

În Vama Veche nimeni nu stă şi toată lumea ştie ce are de făcut. Totul trebuie să fie gata în mai puţin de o săptămâna. Zilele acestea, pe aleea principală nu se aude muzică rock, ci sunetul uneltelor cu care oamenii lucrează ca totul să fie gata. Spaţiile de cazare au fost şi ele ocupate aproape de maxim, astfel că cei care nu şi-au făcut rezervare din timp mai au o singură soluţie: cortul.

În Vama Veche o camera dublă la o pensiune fără prea mari pretenţii nu costă mai mult de 100 de lei. Pentru un confort sporit se poate scoate din buzunar chiar şi 200 de lei pe noapte. Anul acesta la Vamă sunt aşteptaţi să sosească în jur de 10.000 de tineri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>