Menu

Social
SI-A RELUAT ACTIVITATEA

Astazi, la ora 11.00, Nicuşor Constantinescu şi-a reluat munca la Consiliul Judeţean Constanţa, unde deţine funcţia de preşedinte din anul 2008. Asta dupa ce, la începutul acestei săptămâni, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Nicuşor Constantinescu poate comunica cu angajaţii Consiliului Judeţean Constanţa şi cu consilierii judeţeni care nu au avut legătură cu dosarul Centrului Militar Zonal.

La inceputul lunii decembrie a anului trecut, Nicuşor Constantinescu a fost eliberat din arest preventiv de Curtea de Apel Constanţa, urmând să fie judecat sub control judiciar. Marti, judecatorii constanteni au decis ca Nicușor Constantinescu poate comunica cu angajații Consiliului Județean Constanța și cu consilierii județeni care nu au avut legătură cu dosarul Centrului Militar Zonal.
Astazi, el s-a intors la biroul sau din Condiliul Judetean si a anuntat ca se va apuca de treaba. Totuşi, el trebuie să respecte mai multe obligaţii. Astfel, trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei. De asemenea, Constantinescu nu trebuie să depăşească teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a organului care a luat măsura, să nu ia legătura şi să nu comunice cu martorii şi experţii din prezenta cauză, precum şi cu personalul Centrului Militar Zonal Constanţa direct sau indirect şi prin orice mijloace de comunicare.

La Constanta, Constantinescu este cercetat pentru abuz in serviciu sub forma continuata intr-un dosar privind Centrul Militar Zonal. La Bucuresti, acesta este cercetat in trei dosare, in unul dintre ele fiind trimis in judecata pentru trei infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice cu obtinerea de foloase necuvenite si 21 de infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor cu obtinerea de foloase necuvenite.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>