Menu

Sport
SURPRIZĂ URIAȘĂ

FC Voluntari este aproape de prima finală a Cupei României din istoria sa, după 1-0 la Drobeta Turnu Severin cu CS U Craiova. Laurenţiu Marinescu a adus victoria pentru echipa pregătită de Claudiu Niculescu, cu un gol marcat din penalty, în minutul 89.

Greşeala din minutul 5 a lui Spahija era să-i coste pe oaspeţi, dar Măzărache n-a reuşit să deschidă scorul. Ilfovenii au răspuns prin Marinescu. Mijlocaşul de 32 de ani a trimis periculos din corner, însă fostul portar al lui FC Voluntari, Calancea, nu a putut fi păcălit. A fost 0 la 0 la pauză, iar jocul echilibrat a continuat şi în repriza a doua. Pe final, Popadiuc putea da lovitura pentru oaspeţi, dar Calancea a avut un reflex excelent. În minutul 88, Deac a pătruns în viteză în careu şi a fost faultat de Bancu, iar Marinescu a transformat cu siguranţă.

Voduţ putea dubla avantajul în prelungiri, dar nu a reuşit, iar CS U Craiova – FC Voluntari s-a încheiat 0-1. Returul de pe terenul lui FC Voluntari va avea loc pe 17 mai.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>