Menu

Social
OPRIT CU FOCURI DE ARMĂ

Șoferul din București care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor constănțeni, fiind necesare montarea a două baraje și tragerea unui foc de armă pentru prinderea acestuia, a fost dus în arestul Poliției, urmând să fie prezentat Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivã pentru 30 de zile. Bărbatul este de profesie medic stomatolog.

Duminicã, în jurul orei 8.00, în municipiul Mangalia, un echipaj al Poliției din localitate i-a făcut semn să oprească unui șofer care conducea un autoturism BMW. Acesta  însă nu a oprit, continuându-și drumul în viteză. În zona podului de la Agigea, a fost montat un alt baraj, iar șoferul a fost oprit după ce un polițist a tras un foc de avertisment în plan vertical.

Șoferul se numește Ciprian Untaru, are 40 de ani și este de profesie medic stomatolog. Bărbatul a fost adus în jurul orei 19.30 la IPJ Constanţa, cu o maşină de Poliţie, el fiind flancat de doi poliţişti până la intrarea în sediu. Ciprian Untaru a refuzat iniţial să fie testat cu aparatul alcooltest pe podul de la Agigea, unde a fost prins de poliţişti, ulterior fiind dus la sediul Poliţiei Mangalia pentru audieri. El a refuzat să-i fie recoltate probe biologice care urmau să stabilească atât alcoolemia, cât şi dacă se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihotrop.

 

 

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>