Menu

Social
PROVIZII PENTRU 1 MAI

Orice zi de 1 Mai nu are farmec fără un grătar! O ştiu foarte bine românii care şi astăzi au luat cu asalt magazinele ca să-şi facă provizii. Fie că petrec acasă sau în aer liber, oamenii au cumpărat carne pentru fripturi, cârnaţi şi mici. La mare căutare au fost şi berea, sucurile sau apa minerală.

Magazinele alimentare au avut în weekend, dar şi astăzi, vânzări record. Oamenii care şi-au propus să se relaxeze la un grătar şi-au încărcat coşurile cu de toate, la fel ca într-o zi de sărbătoare. Magazinele s-au aprovizionat din timp cu diverse produse din carne, pentru ca astăzi să satisfacă toate poftele şi gusturile clienţilor. Şi cum un chef fără băutură nu este reuşit, rafturile cu sucuri, bere sau apă minerală au fost şi ele pline.

Persoanele care au uitat să cumpere unele produse sau cele care îşi termină proviziile nu trebuie să-şi facă griji, pentru că cele mai multe magazine şi hipermarketuri au astăzi program normal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>