Menu

Social
ULTIMA NOAPTE DE DISTRACȚIE

Punct final vacanţei de 1 mai. Noaptea trecută, petrecăreţii rămaşi încă în Mamaia au avut parte de ultimele petreceri. Nu au mai fost la fel de multe ca serile trecute, pentru că multe cluburi şi-au închis deja porţile. Le vor redeschide abia după 15 mai. Cei care au rămas însă au petrecut din nou până în zori la festivalul Sunwaves.

Cei mai mulţi dintre turişti au plecat deja spre casă încă de ieri. Cei care au rămas însă în Mamaia au făcut-o din nou lată. La singurul festival de muzică electronică organizat pe litoral şi care şi-a ţinut porţile deschise şi seara trecută. Români şi străini deopotrivă au dansat pentru a patra noapte consecutiv până la epuizare. Şi ar mai fi rămas câteva zile numai că serviciul ori cursurile la facultate nu prea i-au mai lăsat.

Din păcate, a fost singurul loc în care tinerii au mai avut unde să se distreze şi să -şi consume energia. În rest, staţiunea părea că a intrat deja în hibernare. Cele mai multe dintre terase sau cluburi s-au închis. Parcările în care până mai ieri stăteau parcaţi bolizii de lux, s-au golit şi ele. Iar de azi probabil întreagă staţiune va deveni pustie până la marea vacanţă de vara.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>