Menu

Social
APARATURĂ DISTRUSĂ DE FLĂCĂRI

Momente de panică azi-noapte în comuna ilfoveană Berceni. Un incendiu de proporţii a cuprins o casă veche din lemn şi a distrus-o în întregime. Flăcările au pornit din bucătărie şi s-au extins rapid. Bărbatul care locuia în casă a scăpat ca prin minune cu viaţă. A pierdut, în schimb, aparatură de aproape 200 de mii de euro.

Bărbatul care locuia în casă lucrează ca sunetist şi operator lumini la teatrul naţional. Aseară s-a întors obosit de la muncă şi a adormit cu aragazul aprins. O minune a făcut ca fumul să îl trezească din somn. Echipamentele şi costumele de teatru însă nu au mai putut fi salvate.

Vecinii au tras o sperietură serioasă când au văzut flăcările. Au încercat din răsputeri să stingă focul înainte să sosească pompierii. Bărbatul nu este proprietarul casei. Locuinţa aparţine unui prieten care îl lasă să stea acolo de mai mulţi ani.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>