Menu

Administrativ
MAI MULTE HÂRBURI

Creşte numărul maşinilor abandonate pe domeniul public! Cel puţin la Rm. Sărat, Poliţia Locală a identificat în acest an, 16 hârburi, parcate la întâmplare. Somaţi de poliţiştii locali să-şi ridice maşinile abandonate pe străzi, cei mai mulţi dintre proprietari s-au conformat, fără a ajunge în situaţia de a fi sancţionaţi.

În ultimii ani, tot mai multe maşini aflate într-o stare avansată de uzură au fost abandonate de proprietari pe străzile din Rm. Sărat. Pentru a rezolva această problemă, poliţiştii locali au desfăşurat numeroase acţiuni de identificare a proprietarilor rablelor. Numai anul aceste au fost identificate 16 maşini, iar proprietarii lor au fost somaţi să le ridice de pe domeniul public.

Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul maşinilor abandonate pe domeniul public este în creştere. Proprietarii maşinilor abandonate care nu le ridică de pe domeniul public în 10 zile de la primirea notificării, riscă să rămână fără ele. Acestea pot fi ridicate şi confiscate de reprezentanţii Primăriei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>